Gabriel Financiele Bescherming header

Boek: Zending zonder zorgen


          

Ben jij zendeling, ga je binnenkort de zending in, help je mee in een thuisfrontcommissie van zendelingen of ken je mensen die zendeling zijn of willen worden? Lees het boek Zending Zonder Zorgen voor een antwoord op alle financiële vragen die horen bij het zendingswerk.

Natasja van der Laan schreef het boek ‘Zending zonder Zorgen’ In dit praktische boek neemt zij de lezer mee in de financiële wereld van de zendeling. In het boek worden een aantal basiszaken beschreven die van belang zijn voor iedereen die als zendeling werkt of wil gaan werken.

Het boek laat de complexiteit zien van de financiële consequenties van een langdurig verblijf in het buitenland. Natasja van der Laan kwam er achter dat het vaak droevig gesteld is met de financiële waarborgen voor zendelingen en dat het meestal ontbreekt aan de meest elementaire kennis op dit gebied. Om in deze leemte te voorzien, schreef zij het informatieboekje dat de titel ‘Zending zonder Zorgen’ draagt. De ondertitel luidt: Financiële zekerheid bij langdurig verblijf in het buitenland. Het geeft actuele en praktische informatie over onder meer belastingen, ziektekosten en pensioenvoorziening.

Natasja van der Laan zegt zelf over het boek: “Dit boek heb ik geschreven vanuit de overtuiging dat alleen God kan zorgen voor de ultieme voorziening die we allemaal nodig hebben. Dat ontslaat ons niet van onze persoonlijke verantwoordelijkheid. Als goede rentmeesters moeten we wat God ons toevertrouwt zo optimaal mogelijk beheren. Het is mijn gebed dat dit boek er aan bijdraagt dat de zendeling zich kan richten op zijn of haar eigenlijke taak, zonder zich zorgen te hoeven maken om alle bijkomende rompslomp!”

Het boek is te bestellen bij Stichting Opwekking.

*In het Gabriël Zendelingenpakket wordt dit boek ook gebruikt bij de advisering en krijg je ook een exemplaar mee.