Gabriel Financiele Bescherming header

Zendelingenpakket


          

Met welke belastingzaken moet je als zendeling rekening houden? Welke verzekeringen moet je hebben? Wat is handig om financieel te regelen voor je als je komt te overlijden, arbeidsongeschikt wordt? Hoe regel je als zendeling slim je pensioen? Met het Gabriël Zendelingenpakket wordt dit goed voor je geregeld, kan je je middelen effectiever inzitten, zijn je voorzieningen passender en ben je uiteindelijk goedkoper uit.

G3Z

Het G3Z staat voor het Gabriël 3 Stappenplan voor Zendelingen. Dit is waar we mee starten in het Gabriël Zendelingenpakket. In drie stappen helpen we je om alle complexe financiële zaken waar je als zendeling mee te maken krijgt goed te regelen zodat jij je kan richten op het zendingswerk en je niet voor onverwachte financiële verrassing komt te staan.

Stap 1: Jouw wensen

De eerste stap is de inventarisatie van jouw wensen en prioriteiten. Waar geef je in het leven het meest om? Welke dromen heb je? Wat vindt je belangrijk? Hoe zie je de toekomst? Hoe wil je dat je nabestaanden financieel achter blijven als je komt te overlijden? In een persoonlijk gesprek van 1 tot 2 uur, waarin wij de onverdeelde aandacht voor je hebben, ontdekken wij de prioriteiten en leggen we deze voor je vast.

Stap 2: Al je financiële zaken in één plan

Een gemiddeld persoon heeft tussen de 20 en 30 financiële producten. Denk aan de hypotheek, verzekeringen, spaargeld, etc. Als zendeling is dit allemaal toch net even anders. Er zijn producten die aangepast moeten worden, sommigen zijn niet meer nodig en er zijn ook weer speciale financiële producten die je juist als zendeling zou moeten hebben. We starten met het in kaart brengen van wat je nu allemaal hebt en hoe dit verband houdt met elkaar. Ook bijvoorbeeld uitkeringsmogelijkheden vanuit de overheid, het opgebouwd pensioen, een nabestaandenvoorziening, een arbeidsongeschiktheidsregeling of en/of WIA-hiaatverzekering, andere eigen voorzieningen, de belastingen en toeslagen nemen we hierin mee. Alles wordt in kaart gebracht. Hier wordt een persoonlijk rapport van gemaakt in begrijpelijke taal en overzichtelijke plaatjes. Dit presenteren wij aan jou in een persoonlijk gesprek. De thuisfrontcommissie is hierbij ook van harte welkom. Dit geeft een enorm inzicht in zowel de huidige integrale financiële situatie, de situatie in de toekomst en hoe het zich zou ontwikkelen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en terugkeer naar Nederland.

Stap 3: Het wordt geregeld

In de derde stap regelen we de financiële optimalisatie. Producten die niet meer nodig zijn beëindigen we voor je, we maken de nodige aanpassen en helpen bij het aanschaffen van nieuwe benodigde producten. Daarbij vergelijken wij bij meer dan 80 banken/verzekeraars de voorwaarden en premies. We weten welke producten juist voor zendelingen aan te raden zijn en hebben bij deze verzekeraars goede contacten waardoor we dit eenvoudig voor je kunnen regelen. We begeleiden het hele traject en controleren of alles geregeld wordt volgens jouw wensen.

Wij krijgen geen provisie van de banken en verzekeraars waardoor wij jou volledig onafhankelijk kunnen helpen. Ook kunnen wij hierdoor een lagere premie bedingen dan als ze ons ook nog een vergoeding zouden moeten geven. Dit maakt dat de meeste premies een stuk goedkoper kunnen worden. Voor het Gabriël 3 Stappenplan moet je ons wel een bedrag betalen, maar in de meeste gevallen wordt dit dik terugverdiend door het financiële voordeel dat je erdoor krijgt. Dat gaat regelmatig om duizenden euro's. En natuurlijk inzicht en rust over je totale financiële situatie.

Het blijft goed geregeld!

Na het Gabriël 3 Stappenplan bieden wij ook een abonnement aan waarbij we jaarlijks jouw financiële situatie updaten, jou en de thuisfrontcommissie op de hoogte houden van relevante financiële (wets)wijzigingen, je iedere drie jaar een persoonlijk gesprek hebt met je eigen financieel adviseur waarin alles opnieuw doorgesproken wordt en waarbij jij en je thuisfrontcommissie altijd terecht kan bij je persoonlijk adviseur voor al je financiële vragen.

Met het Gabriël Zendelingenpakket is de zendeling en de thuisfrontcommissie verzekerd van persoonlijk advies en hulp bij allerlei financiële vragen.