Gabriel Financiele Bescherming header

Samenwerking InToMission


          

Wij helpen zendelingen graag met al hun financiële zaken. In veel situaties is er echter bredere begeleiding nodig. InToMission is een organisatie waar Gabriël Financiële Bescherming graag mee samen werkt.  Hieronder kort een uitleg wat InToMission precies is en wat zij doen.

Wat is InToMission

InToMission is een organisatie die zich richt op de begeleiding van mensen die gaan wonen en werken in een andere cultuur. Deze begeleiding kan op elk moment starten, zowel tijdens de voorbereidingen, of tijdens uitzending, maar ook door middel van debriefing gesprekken in de re-entry fase. In het proces van uitzending spelen Thuisfrontteams, ook wel Thuisfrontcommissies genoemd, vaak een belangrijk rol. InToMission ondersteunt mensen om Thuisfrontteams op te zetten en geeft workshops en begeleiding aan deze teams.

Daarnaast organiseert InToMission trainingen die relevant zijn voor een uitzending, o.a. workshops op het gebied van interculturele communicatie, project management, christelijke ontwikkelingswerk, social media in mission of pornoverslaving in de zending.

 

Voor meer informatie over deze organisatie klik hier.