Gabriel Financiele Bescherming header

Verzekering aanvragen


          

Ben je al klant van Gabriël en heb je een extra verzekering nodig? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We vertellen je dan de mogelijkheden en vergelijken voor je wat de beste verzekering is rekening houdend met de kwaliteit, service, continuïteit, prijs en het gemak. Als je akkoord gaat met ons voorstel regelen wij voor je dat de verzekering wordt aangevraagd.

In veel gevallen weet je dat je op een bepaald moment een verzekering nodig gaat hebben. We waarderen het als je dan zo vroeg mogelijk contact met ons opneemt. Toch kan het voorkomen dat je direct een verzekering nodig hebt. Als dat tijdens kantoortijden is dan kan je ons het beste bellen en regelen we het direct voor je. Buiten kantoortijden bieden we voor onze klanten in de meeste gevallen de mogelijkheid van voorlopige dekking aan. Dit houdt in dat er voor de komende vijf dagen dekking is zonder dat er al een aanvraagformulier aan te pas is gekomen en de verzekeraar definitief akkoord heeft gegeven.

Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan kan je de onderstaande vragen invullen. Je weet dan direct of je verzekerd bent.

Auto

Motor

Bromfiets

Bestelauto

Caravan

Kampeerwagen

Boot

Woonhuis/Inboedel

Een reisverzekering voor een specifieke reis kan je hier direct afsluiten. Als je een doorlopende reisverzekering wilt kan je dat hier afsluiten

* Verplichte velden