Gabriel Financiele Bescherming header

Verzekeringen


          

Er zijn ontzettend veel verschillende verzekeringen. Je kunt denken aan een zorgverzekering of verzekeringen voor je auto of huis maar ook bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandsverzekering. Met een verzekering zorg je ervoor dat je niet voor onbetaalbare kosten komt te staan mocht er iets vervelends gebeuren.

Hoe werken wij

Bij Gabriël Financiële Bescherming vind je de verzekeringen die bij jou passen. Wij bieden een uitstekende service, persoonlijk advies en een lage premie. Samen kijken wij naar jouw persoonlijke situatie. We bespreken jouw wensen voor de toekomst en de huidige verzekeringen. Op basis daarvan geven wij een passend advies. Goede voorwaarden is ons eerst uitgangspunt. Als er iets gebeurt waarvoor je de verzekering hebt vinden we het belangrijk dat de verzekeraar ook echt uitkeert. Daarna vergelijken we de aanbiedingen van diverse partijen die goede voorwaarden bieden. Uit onderzoek van o.a. de consumentenbond blijkt dat de prijsverschillen enom kunnen zijn. Dit is ook onze ervaring. Door ons vergelijk kunnen we altijd een lage premie aanbieden. Vervolgens kunnen de verzekeringen via ons kantoor worden afgesloten. De administratieve rompslomp van het aanvraagtraject nemen wij uit handen en ook zorgen wij voor eventuele opzegging van de oude verzekeringen.

Wat houdt het in

Er zijn ontzettend veel verschillende verzekeringen. Je kunt denken aan een zorgverzekering of verzekeringen voor je auto of huis maar ook bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandsverzekering. Met een verzekering zorg je ervoor dat je niet voor onbetaalbare kosten komt te staan mocht er iets vervelends gebeuren. Hieronder lees je kort iets meer over een aantal veel voorkomende verzekeringen.

Auto

Elke autobezitter in Nederland is verplicht om zich te verzekeren tegen schade die hij aan iemand anders toebrengt. Dit heet de wettelijke aansprakelijkheid. Daarnaast is het ook mogelijk om je uitgebreider te verzekeren. De meeste verzekeraars hanteren drie dekkingen, namelijk: de wettelijke aansprakelijkheid, de beperkt casco- en de volledig cascodekking. Wij adviseren je graag welke keuze het beste bij jou past.

Motor

Elk motorvoertuig heeft een verzekeringsplicht, ook motorbezitters moeten dus een verzekering afsluiten. Naast de verplichte verzekering zijn er net zoals bij de autoverzekering verschillende mogelijkheden voor een aanvullende verzekering.

Huis

Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar stel je voor dat je huis afbrandt of dat er door een storm of diefstal veel schade is. Hoe betaal je dan alle rekeningen om je huis weer te herstellen als je geen verzekering hebt? Met een opstalverzekering ben je verzekerd van financiële hulp van je verzekeraar mocht er schade aan je huis ontstaan. Inboedel Met een inboedelverzekering verzeker je de inboedel van je huis. Denk hierbij aan al je kleding, servies, elektrische apparatuur, sieraden etc. De voorwaarden van een verzekeraar zijn van groot belang of je bij een schade wel of geen vergoeding krijgt. Laat je dus goed adviseren.

Aansprakelijkheid

Deze verzekering is erg belangrijk. Wanneer je iemand schade toebrengt, en je hiervoor aansprakelijk wordt gesteld kunnen de kosten van de schade hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering voorkomt in vrijwel alle gevallen deze hoge kosten. Ook de schade die kleine kinderen aan anderen toebrengen is vaak door deze verzekering gedekt.

Doorlopende reis

Een reisverzekering sluit je af om bijvoorbeeld je bagage te verzekeren tegen diefstal, schade en vermissing. Ook binnen de reisverzekering zijn er verschillende dekkingen zoals wintersport, wereldreizen, onvoorziene kosten, medische kosten of repatriëring. Welke verzekering je nodig hebt is afhankelijk van je reis. Een annuleringsverzekering is vaak in combinatie met een reisverzekering te sluiten. Een kortlopende reisverzekering kun je hier  afsluiten. Ga je regelmatig op reis dan is een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper en praktischer dan voor elke reis een losse reisverzekering af te sluiten.
Klik hier om online een reisverzekering af te sluiten.

Rechtsbijstand

Conflicten met je buurman, oplopende ruzie met je werkgever, of het verhalen van schade naar aanleiding van een ongeluk in het verkeer. Allemaal voorbeelden waarvoor een rechtsbijstandverzekering uitkomst biedt. Met een rechtsbijstandsverzekering kun je namelijk rekenen op juridische hulp. De redenen om een rechtsbijstandverzekering in te schakeling zijn zeer divers. Daarom zijn er verschillende varianten waaruit je kunt kiezen. Zo is er een verkeersrechtsbijstandverzekering die alleen geldt voor situaties in het verkeer en er is een algemene rechtsbijstandsverzekering waarbij je voor veel meer gebieden een vergoeding krijgt.

Uitvaart

Het regelen van de uitvaart van een dierbare brengt hoge kosten met zich mee. Denk hierbij aan kosten voor de uitvaartverzorgers, laatste verzorging, vervoer van de overledene, grafkosten, etc. Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten die te maken hebben met de uitvaart tot het bedrag wat je hebt verzekerd. Bepaal samen met je adviseur welk bedrag je voor je uitvaart moet verzekeren.

Ongevallen

Ongelukken vinden overal plaats: in het verkeer, op school of op het werk. Maar de meeste ongelukken vinden plaats in de privésfeer. Een ongevallenverzekering sluit je af om toch verzekerd te zijn van voldoende financiële ruimte wanneer je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden vanwege een ongeval.

Zorg

Een goede gezondheid is voor veel mensen het belangrijkste wat je mag ontvangen. De kosten van goede zorg en bijvoorbeeld een opname in een ziekenhuis brengen erg hoge kosten met zich mee. Met een zorgverzekering worden bepaalde zorgkosten vergoed. De basis zorgverzekering is voor elke inwoner van Nederland verplicht. Daarnaast zijn er ook nog veel mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen. Denk hierbij aan aanvullingen met vergoedingen voor de tandarts, fysiotherapie of brillen. Wij werken samen met de christelijke zorgverzekeraar ProLife. Via ons kunt u bij hen ook collectiviteitskorting krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Algemene offerte opvragen?

Ben je nog geen klant en wil je wel graag een uitgebreide offerte van ons ontvangen? Dat kan! Vul al je gegevens in via ons contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.