Gabriel Financiele Bescherming header

Gabriël 3 Stappenplan


          

Met het Gabriël 3 Stappenplan kunnen we veel mensen enorm helpen. Voor bijna iedereen is dit een grote toegevoegde waarde. In drie stappen worden jouw prioriteiten helderder, de integrale financiële situatie duidelijker en kan je financiële producten efficiënter inzetten en daarmee vaak ook goedkoper uit zijn.

Gabriël 3 Stappenplan

De eerste stap is de inventarisatie van de wensen en prioriteiten. Waar geef je in het leven het meest om? Wat zijn je doelen? Welke dromen heb je? Wat vindt je belangrijk? Sommige mensen hebben hier duidelijke ideeën over en anderen helpen wij om erachter te komen waar hun daadwerkelijke prioriteiten liggen. In een persoonlijk gesprek van 1 tot 2 uur, waarin wij de onverdeelde aandacht voor je hebben, ontdekken wij de prioriteiten en leggen we deze voor je vast.

In de tweede stap komt onze financiële kennis om de hoek. Een particuliere klant heeft gemiddeld tussen de 20 en 30 financiële producten. Denk aan de hypotheek, verzekeringen, spaargeld, etc. Wij brengen in kaart wat mensen allemaal hebben en hoe dit verband houdt met elkaar. Ook uitkeringsmogelijkheden vanuit de overheid, het ouderdomspensioen, het nabestaandenpensioen, het arbeidsongeschiktheidspensioen en/of WIA-hiaatverzekering, andere eigen voorzieningen, de belastingen, zorg- of huurtoeslag, etc. nemen we hierin mee. Alles wordt in kaart gebracht. Hier wordt een persoonlijk rapport van gemaakt in begrijpelijke taal en overzichtelijke plaatjes. Dit presenteren wij aan jou in een persoonlijk gesprek. Dit geeft een enorm inzicht in zowel de huidige integrale financiële situatie, de situatie in de toekomst en hoe het zich zou ontwikkelen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

De derde stap zijn de producten. Zijn de 20 tot 30 financiële producten die de meeste mensen hebben wel het meest passend bij hun persoonlijke wensen en situatie? De premies op levensverzekeringen zijn de afgelopen jaren met 30 % gedaald, heb jij daar ook van meegeprofiteerd of betaal je nog steeds teveel? Zijn er voorzieningen die dubbel lopen? Zijn er hiaten? Wij geven advies over al deze producten zodat deze perfect afgestemd kunnen worden op elkaar en op jouw prioriteiten. Wij vergelijken bij meer dan 80 banken/verzekeraars de voorwaarden en premies. Wij ontvangen geen provisie van de banken en verzekeraar. Dit maakt dat de meeste premies aanzienlijk goedkoper kunnen worden. Voor het Gabriël 3 Stappenplan moet je ons wel een bedrag betalen, maar in de meeste gevallen wordt dit dik terugverdiend door het financiële voordeel dat je erdoor krijgt. Dat gaat regelmatig om duizenden euro's. En natuurlijk inzicht en rust over je totale financiële situatie.

Na het Gabriël 3 Stappenplan bieden wij Mijn Gabriël Service aan. Dit is een service waarbij we je op de hoogte houden van relevante financiële (wets)wijzigingen, je iedere drie jaar een persoonlijk gesprek hebt met je eigen financieel adviseur waarin alles opnieuw doorgesproken wordt en waarbij je altijd terecht kan bij je persoonlijk adviseur voor al je financiële vragen.