Gabriel Financiele Bescherming header

Doelen


          

Foto's en verhalen van projecten die Gabriël heeft ondersteund

Gabriël Financiële Bescherming heeft de afgelopen jaren al ruim € 226.000,- mogen schenken. Je kunt hier lezen aan welke goede doelen de afgelopen jaren het geld is gegeven.

Hieronder zie je een aantal foto's van projecten die een bijdrage ontvingen en van de Compassion-kinderen en studenten die wij ondersteunen.

De Compassionkinderen en studenten

Linda uit Kenia                                                                                      Narisara uit Thailand

                     

Een project van Dorcas in de Transkarpaten

Dank voor jullie gift aan het greenhouse project in de Transkarpaten. Met jullie gift hebben jullie eraan bijgedragen dat 18 families een greenhouse (kas) hebben gekregen middels een micro krediet en dat 27 families getraind zijn om zelfstandig ondernemer te zijn. Zij hebben training ontvangen in nieuwe innovatieve productie technieken, marketing en ondernemerschap.

            

Een project van Gain in Togo

GAiN Water for Life is ‘specialist’ in het boren naar water in landen waar het water te diep zit voor de mensen om het zelf te bereiken. Zij hebben eigen teams van Afrikaanse GAiN medewerkers die systematisch – dorp na dorp – het platteland van schoon water voorzien. Dit is alleen mogelijk met zware boorapparatuur, een probleem dat door de bevolking zelf niet opgelost kan worden en waarom deze teams van levensbelang zijn voor deze mensen. Gain werkt op grote schaal in samenwerking en overleg met de nationale regering en de lokale leiders. Na het slaan van de diepwaterbron (gemiddeld 50m. diep) worden er trainingen gegeven in hygiëne en het onderhoud van de pomp. Het dorp wordt klaargemaakt om het verdere onderhoud (technisch maar ook qua beheer en financiën) zelfstandig te kunnen doen.

                                          

Een project van de Gardian Angels in Afrika
 

Project Afrika