Gabriel Financiele Bescherming header

Bestuur


          

In het bestuur van Stichting Gabriël hebben een aantal prominenten uit christelijk Nederland zitting.

Het bestuur bestaat uit Andries Knevel, Natasja Naron, Joop Gankema, Carola Schouten en Gerald Troost. Joop Gankema is benoemd tot voorzitter en Natasja Naron tot secretaris/penningmeester. Alle bestuursleden werken op vrijwillige basis voor Stichting Gabriël. Er zijn dus geen medewerkers in loondienst.

Graag introduceren wij de bestuursleden van de stichting:

Andries Knevel

Andries Knevel presenteerde jarenlang voor de EO de talkshow 'Het Elfde Uur'. Daarnaast presenteert hij 'Knevel & Van den Brink', en de radioprogramma's 'Dit is de dag', 'Andries Radio' en 'Deze Week'. Naast zijn televisiewerk heeft Andries Knevel ook enkele boeken geschreven.

Natasja Naron

Natasja Naron is directeur van Gabriël Financiële Bescherming. Zij heeft dit financieel adviesbureau zelf opgericht en heeft inmiddels zo’n 12 mensen in dienst. Haar visie is het geven van eerlijk en betrouwbaar financieel advies waarbij rentmeesterschap voorop staat.

Joop Gankema

Joop Gankema is sinds 1999 directeur van stichting Opwekking. Onder zijn leiding groeiden de organisatie en de conferentie naar een festival waar nu jaarlijks ruim 60.000 bezoekers komen. Naast zijn werk voor stichting opwekking gaat Joop Gankema ook regelmatig voor in zijn evangelische gemeente in Ermelo.

Carola Schouten

Carola Schouten is een Nederlands politica van de ChristenUnie. Sinds 18 mei 2011 is ze lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. 

Gerald Troost

Gerald Troost is een veelzijdig gospelartiest. In de afgelopen jaren schreef hij meer dan 100 nummers en gaf hij honderden concerten, workshops en trainingen. “Ik wil heel graag mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek krachtiger wordt als ik Jezus centraal zet in al mijn activiteiten en producten.”